Handelsbetingelser

Ultrahost ApS accepterer at levere tjenester til forbrugeren, med forbehold af følgende: ("Handelsbetingelser”)

Vi bruger forskellige ord til omtale af ”Ultrahost ApS” i dette dokument, ”Ultrahost”, ”Vi”, ”Os” og ”Vores” henvender sig til Ultrahost.dk. ”Kunden”, ”Køberen”, ”Dig”, ”Du” og ”Dit” henvender sig til dig som forbruger af vores service.

Ved enhver anvendelse af vores produkter accepterer du at følge disse “Handelsbetingelser”, samt at du har læst og forstået dem, du er forpligtet til at holde dig opdateret på disse betingelser.


§1. Fortrydelsesret

Vi fraskriver den normale 14-dages fortrydelsesret, da det er en virtuel service og du modtager varen med det samme. Hvis der sker en fejl ved modtagelsen af dit produkt, eller dit produkt ikke virker som det skal, vil din 14-dages fortrydelsesret stadig gælde. Hvis du ønsker at benytte dig af din eventuelle fortrydelses ret, bedes du henvende dig til denne email [email protected]


§2. Betaling & Opsigelse

Dit produkt har en leje-periode på mellem en (1) og tre (3) måneder. Ti (10) dage før denne leje-periode udløber, vil du modtage en faktura, denne faktura vil automatisk blive trukket på dit kort tre (3) dage før udløbsdatoen.
Hvis vi ikke modtager betalingen på din faktura rettidigt, vil din server blive suspenderet og slettet syv (7) dage efter dette. Din server kan altid blive genåbnet i suspenderings perioden, ved at betale fakturaen.

Alt opsigelse af dit produkt skal ske igennem vores kundeside på Ultrahost.dk/clientarea.php, via en support sag. Vi kan ikke stå til ansvar for at opsige din server gennem andre kontakt-muligheder.

Hvis du som kunde opsiger din server eller har haft serveren i mere end 24 timer efter køb, er det ikke muligt at få lavet en refundering af dit virtuel produkt, det er kun muligt hvis du fik en server som var defekt fra starten & kontaktet support for at finde en løsning.


§3. Data tab & DDos beskyttelse

Ultrahost står ikke til ansvar for DDos angreb eller data tab. Vi tilbyder en beskyttelse på alle servere, men vi garanterer ikke at kunne stoppe ALLE hacker angreb. Hvis din server har været nede i mere end to (6) dage pga. DDos eller andre angreb, vil du modtage erstatning i form af dage oven i din leje-periode.


§4. Support

Alt support skal ske igennem vores integrerede sags system på vores kundeside, Support sag. Vi kan ikke garantere et svar, hvis du kontakter os via andre midler. Vi har retten til at begrænse den support du kan få og evt lukke din server uden helt eller delvis refundering af det betalte beløb, hvis vores supportere føler sig truet af dig eller lignende.

Vi tilbyder delvis support til eller opsætning af mods eller modpacks.


§5. System begrænsning

Hvis du bliver taget i at overskride det tilladte antal RAM eller for meget CPU kraft, vil din server blive suspenderet, og vi vil bede dig om at ordne problemet øjeblikkeligt.


§6 Suspendering

Vi har fuldt ret til at suspendere og terminere din server uden varsel, hvis du bryder disse ”Handelsbetingelser”


§7. Betaling

Al betaling på vores hjemmeside sker igennem Stripe eller MobilePay.
Du har mulighed for at betale med din mobil igennem MobilePay og dit kreditkort igennem Stripe.
Hvis du har betalt for dit produkt men ikke modtaget det, bedes du venligst kontakte os, iflg. §4.

Ved betaling med kreditkort hos Ultrahost accepterer du, at der oprettes en betalingsaftale, og at Ultrahost automatisk trækker betalingen fra dit betalingskort.
Vi sender en kvittering på e-mail for alle betalinger.
Abonnementsordning mellem kunden og Ultrahost er hvor kunden automatisk betaler og fornyer sit abonnement. Abonnementet faktureres, efter aftale, enten månedligt, kvartalsvist, halvårligt eller årligt, og betales forud.
Vi fornyr dit abonnement og trækker beløbet fra dit kreditkort tre (3) dage før udløb af din periode før udløb af din periode.
Efter godkendt betaling vil du via e-mail få tilsendt en kvittering på det indbetalte beløb.
Hvis betalingen og dermed fornyelsen af dit abonnement fejler (kort udløbet, inddraget eller lign.) vil du få besked via e-mail. Derefter vil du have ti (10) dage til at gennemføre betalingen, før vi sletter din server.
I e-mailen vil der stå, hvorledes du gennemfører betalingen ved at angive nye betalingsoplysninger i din administration og dermed kan fortsætte dit abonnement.
Abonnementet gælder i den angivende periode, og vi trækker automatisk en abonnementsbetaling, indtil du opsiger abonnementet, kontakter supporten med henblik på at deaktivere abonnementsordningen eller fjerner dit kreditkort på vores kundeside.
Vi anvender SSL-kryptering af de data, der sendes over nettet, og dermed er kreditkortbetaling hos os lige så sikkert som i enhver anden fysisk forretning.


§8. Persondata

Som kunde hos Ultrahost, er du forpligtet til at holde dig opdateret på vores persondatapolitikker & handelsbetingelser.


§9. Rettigheder til din server

Vi forbeholder alle rettigheder til kontrollere og håndtere filer og indstillinger på din server, herunder men ikke begrænset til plugins, logsfiler, og IP addresser.
Serverens tildelte IP addresse, port og domæne, er administeret af os. Vi forbeholder derfor retten til at ændre denne uden varsel.


§10. Plugin Support

Vi hjælper med næsten alle plugins. Men vi forbeholder os retten til at afvise at hjælpe med dit plugin hvis:

Vi har meget travlt i øjeblikket. Hvis dette er tilfældet vil du blive bedt om at oprette en support sag.

Hvis dit plugin er tidskrævende eller et basic plugin fx. Groupmanager & Essentials.

Ved "Misbrug" fx. hvis du beder om at få sat en hel server op, eller skriver til supporten mere end genemsnitlig tre (3) gange om dagen på fem (5) dage.

Vær opmærksom på at vi desværre ikke kan joine din server og hjælpe, da det vil være meget tidskrævende for vores supportere.


§11. Mojang EULA

Ultrahost accepterer automatisk Minecraft EULA på kundens vegne, og påtager sig intet ansvar.
Det er kundens eget ansvar at holde sig opdateret om EULA'ens indhold, og eventuelle overskridelser heraf vil iøvrigt også alene være kundens ansvar.
Ved køb giver kunden Ultrahost tilladelse til at acceptere EULA, i den form den foreligger på købstidspunktet og fremover.


§12. Lagerplads

Ultrahost har retten til at sætte en begrænsning på kundens lagerplads, hvis der bliver brugt overdrevet meget plads til filer som men ikke begrænset til Logfiler, dynmaps og andre ikke server relaterede filer.
Denne begrænsing er på 5.120‬MB (5GB) pr server.
Hvis denne begrænsing bliver relevant for kunden, vil kunden modtage en mail, det vil altid være muligt at købe mer plads til 10kr pr 5GB, kontakt support for upgrade af plads.


§13. Vedligeholdelse af serverene

Hvis din server har fået nede tid, pga af vedligeholdelse af serveren, så vil du ikke få nogen form for refund/rabat ved næste betaling,.
Vi udsender en service mail ud til dig, hvis der skulle være en vedligeholdelses dato.


§13. Brug af VPS Server

Du som køber godkender, at du ikke vil misbruge vps serveren til ulovlige handlingere såsom DDos, hacking, torrent download hvis du som køber bryder disse betingelser, så har vi som host vores fulde ret til at suspendere vps serveren uden refundering.


§14. Brug af ulovlige plugins

Vi tillader ikke at du bruger / har installeret ulovlige plugins på din spil server, f.eks fra minecraft kan det være fra "blackspigot" eller andre "cracked" plugins, hvis vi opdader at i har ulovlige plugins, har vi retten til at fjerne dem, vi skriver først til dig omkring det, og skriver til dig at de skal fjernes inden 3 dage, hvis de ikke er blevet fjernet så vil vi fjerne dem.

Hvis du forsætter med at uploade de ulovlige plugins, vil vi deaktiver din server indtil problemet er løst.